Hillary Clinton vs. Donald Trump - cea mai vizionata dezbatere electorala din istoria televiziunii americane

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 08:34
986 citiri

Prima confruntare dintre Hillary Clinton si Donald Trump, candidati la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie, ce a avut loc luni seara, a fost cea mai vizionata dezbatere electorala din istoria televiziunii americane.

Confruntarea electorala dintre Donald Trump si Hillary Clinton, transmisa in direct de 11 posturi TV americane, a stabilit astfel un nou record de audienta in istoria de 60 de ani a dezbaterilor prezidentiale televizate din Statele Unite, informeaza CNN.

Iata ce au transmis Clinton si Trump dincolo de cuvinte in prima dezbatere

Potrivit datelor oficiale transmise de compania Nielsen, dezbaterea a avut o audienta medie de 81,4 milioane de telespectatori.

Cifrele nu includ insa audienta PBS (Public Broadcasting Service - reteaua de televiziune publica americana, n.red.), care a inregistrat o audienta medie de 3 milioane de telespectatori pe parcursul transmisiunii. Aceasta audienta a postului public de televiziune american, denumita C-SPAN, nu ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton vs. Donald Trump - cea mai vizionata dezbatere electorala din istoria televiziunii americane" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dezbatere Hilarry Clinton Donald Trump, #Hillary Clinton presedintie SUA, #Donald Trump presedintie SUA , #Stiri International