Hillary Clinton, intr-un rar interviu: Oamenii vor intelege cine se lupta pentru ei

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 10:11
853 citiri
Hillary Clinton, intr-un rar interviu: Oamenii vor intelege cine se lupta pentru ei
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton a apreciat marti, intr-un rar interviu televizat, ca imaginea sa polarizata printre americani se poate pune pe seama atacurilor din partea dreptei, pe care le suporta de zeci de ani.

Hillary Clinton a acordat un interviu de aproape 20 de minute canalului de stiri CNN, primul la un post national de televiziune de la lansarea campaniei, pe 12 aprilie, potrivit AFP.

Campanie electorala la americani: Hillary Clinton da lectii de... selfie

Pana in prezent, fostul secretar de stat a evitat cu mare atentie jurnalistii care o urmaresc si intampina probleme in a se apropia de ea. Ea raspunde rar la intrebarile presei in cursul deplasarilor sale, dar in iunie a acordat interviuri presei locale din Iowa, New Hampshire, Nevada si Carolina de Sud - cele patru state strategice unde vor avea loc primele consultari ale alegerilor primare din 2016 si care vor indica mersul campaniei.

Hillary Clinton este favorita la primarele democratilor, ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton, intr-un rar interviu: Oamenii vor intelege cine se lupta pentru ei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hillary Clinton interviu rar, #Hillary Clinton campanie, #Hillary Clinton presedinte SUA , #Stiri International