Hillary Clinton da vina pe FBI si pe Putin pentru infrangere: A fost un atac impotriva SUA, nu doar impotriva mea

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 19:51
2278 citiri
Hillary Clinton da vina pe FBI si pe Putin pentru infrangere: A fost un atac impotriva SUA, nu doar impotriva mea
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Hillary Clinton a atribuit infrangerea in scrutinul prezidential deciziei directorului FBI, James Comey, de a relua o ancheta in cazul serverului de email privat si atacurilor cibernetice coordonate de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, care au avut rolul "subminarii democratiei" americane.

"Infrangerea mea electorala a fost cauzata de convergenta a doua evenimente 'fara precedent' - anuntul directorului FBI, James Comey, privind reluarea anchetei in cazul utilizarii unui server de email privat si 'atacul contra tarii noastre' lansat de Vladimir Putin", a spus Hillaty Clinton.

"Rusia a incercat sa submineze democratia americana prin atacuri cibernetice care au vizat Partidul Democrat", a declarat Hillary Clinton la o intalnire cu un grup de donarori de campanie desfasurata in Manhattan (New York).

Aceasta a adaugat ca Vladimir Putin a acuzat-o public de furia poporului lui

"Sa nu ne lasam indusi in eroare - iar presa incepe sa isi dea seama de lucrul pe care am incercat ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton da vina pe FBI si pe Putin pentru infrangere: A fost un atac impotriva SUA, nu doar impotriva mea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Clinton acuzatii Putin campanie, #Clinton acuzatii FBI campanie, #Clinton pierdut alegeri America , #Stiri International