Guvernul francez cedeaza in fata protestatarilor: Renunta la majorarea taxei pentru carburanti

Marti, 04 Decembrie 2018, ora 10:29
1236 citiri
Guvernul francez cedeaza in fata protestatarilor: Renunta la majorarea taxei pentru carburanti
Foto: CC0 Creative Commons

Guvernul francez a anuntat luni ca va suspenda cresterea taxei la carburanti, dupa ce aproximativ 136.000 de persoane au participat sambata la protestele organizate in Franta de Miscarea "Vestelor galbene".

Proteste majore au fost inregistrate in Franta, in utlimele trei weekenduri, dupa ce Guvernul anuntase ca va scumpi carburantii.

Premierul Edouard Philippe a incercat sa ajunga la un compromis cu protestatarii, insa reprezentantii Miscarii "Vestelor Galbene" au anulat intalnirea pe care ar fi trebui sa o aiba marti cu oficialul francez, relateaza site-ul postului BBC.

Mai multi membri ai miscarii au anuntat ca au primit amenintari cu moartea, pentru a nu intra in negocieri cu Guvernul francez.

Cel putin 263 de persoane au fost ranite in cursul protestelor de la Paris, iar 412 indivizi acuzati de implicare in violente au fost retinuti, a transmis Ministerul de Interne.

Pagube de milioane de euro in urma protestelor de la ParisProtestul "vestelor galbene": Macron amana o vizita externa, din cauza crizeiProteste violente in Franta: Zeci de raniti si peste 220 de manifestanti retinuti la Paris (Video) Noi proteste violente la Paris: Zeci de manifestanti au fost retinuti dupa ce au aruncat cu pietre in jandarmi (Video) Protestul vestelor galbene continua sa blocheze FrantaReactia lui Macron dupa protestele de la Paris: Rusine! Nu e loc pentru astfel de violente in FrantaViolente in centrul Parisului: Fortele de ordine au dat cu gaze lacrimogene si tunuri de apa in multime ...citeste mai departe despre "Guvernul francez cedeaza in fata protestatarilor: Renunta la majorarea taxei pentru carburanti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#guvern Franta proteste veste albe, #pret carburanti guvern francez , #Stiri International