Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei cere inchiderea bancilor din "furtul secolului": Sunt zombi

Miercuri, 05 August 2015, ora 19:21
1139 citiri
Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei cere inchiderea bancilor din "furtul secolului": Sunt zombi
Foto: Ziare.com

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Dorin Dragutanu, sustine ca cele trei banci implicate in "furtul secolului" din aceasta tara, in urma caruia un miliard de dolari a disparut, ar trebui inchise deoarece sunt "banci zombi".

"Eu optez pentru lichidarea acestor banci inca de cand a fost instituita administrare speciala. Ele nu au viitor, ele nu sunt viabile, nu au produse. Sunt niste banci zombi, trebuie inchise", a spus Dragutan, citat de Unimedia.

Presa din SUA, despre miliardul de dolari disparut din Moldova, vinovati si destinatia banilor

Cele trei banci la care a facut referire guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei sunt Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank.

Dragutan a mai spus ca a transmis deja planul de lichidare a celor trei banci si a dat asigurari ca, la lichidarea bancilor, nu vor fi costuri suplimentare, iar depozitele sunt "complet in siguranta".

Urmarire penala in Republica Moldova, dupa disparitia miliardului de dolari

La sfarsitul lunii ...citeste mai departe despre "Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei cere inchiderea bancilor din "furtul secolului": Sunt zombi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#guvernator Moldova inchidere banci, #inchidere banci furtul secolului Moldova, #furtul secolului Moldova, #furt miliard dolari Moldova , #Stiri International