Grecii, impiedicati de Guvern sa cheltuie bani in afara tarii: "Cum isi mai descarca Tsipras Candy Crush?"

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 08:58
1108 citiri
Grecii, impiedicati de Guvern sa cheltuie bani in afara tarii: "Cum isi mai descarca Tsipras Candy Crush?"
Foto: Twitter/Sotiris B

Intr-o incercare disperata de a pastra bani in tara, Guvernul de la Atena a impus saptamana trecuta "controale de capital", pentru a-i impiedica pe greci sa cheltuie bani in afara tarii.

Drept urmare, oamenii s-au trezit in imposibilitatea de a face plati cu carduri grecesti pentru servicii online internationale, adica cele mai multe dintre ele, potrivit Tech.Mic.

Grecia a spus NU Europei: Bancile raman inchise cel putin pana vineri (surse)

Grecii se plang ca nu mai pot folosi App Store, Paypal, iCloud, Dropbox sau alte servicii pentru care trebuie sa platesti.

"Poate cineva sa confirme ca @Paypal nu mai accepta carduri de credit si debit din #Grecia?", a intrebat un utilizator nedumerit pe Twitter.

Raspunsul a venit de indata: "Nu poti face plati in afara Greciei. Eu voi pierde programul de studii online al fiicei mele".

"Si acum App Store refuza cardurile de credit grecesti. Cum isi va mai descarca Alexis cea mai noua varianta Candy Crush?", a spus ironic un grec ...citeste mai departe despre "Grecii, impiedicati de Guvern sa cheltuie bani in afara tarii: "Cum isi mai descarca Tsipras Candy Crush?"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grecia plati online, #Grecia App Store, #carduri Grecia online , #Stiri International