"Granitele Rusiei nu se termina nicaieri": Ce se ascunde in spatele glumei facute de Putin

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 07:34
1226 citiri
"Granitele Rusiei nu se termina nicaieri": Ce se ascunde in spatele glumei facute de Putin
Foto: Kremlin (Arhiva)

In orice gluma exista si un sambure de adevar, mai ales daca o spune presedintele rus Vladimir Putin.

La o ceremonie a Societatii ruse de Geografie, Putin a intrebat un baiat de noua ani daca stie unde se termina granitele Rusiei. In timp ce baiatul raspundea ceva, Putin a intervenit si a spus ca "granitele Rusiei nu se termina nicaieri". Intr-adevar, imediat a lamurit ca "este o gluma".

Insa e destul de greu sa crezi ca o astfel de afirmatie este doar o gluma, pentru ca aceste cuvinte sunt in concordanta cu politica actuala a Kremlinului si se aseamana intr-un fel cu alte declaratii mai serioase facute de Vladimir Putin, scriu jurnalistii publicatiei The Moscow Times.

De exemplu, Putin a mai spus ca Uniunea Sovietica "este exact acelasi lucru cu Rusia, doar ca are un nume diferit" si le-a promis minoritatilor vorbitoare de limba rusa din alte tari ca le va "ajuta", ceea ce a si facut cand a anexat Crimeea in martie 2014, cu forta militara.

Sociologul rus Daniil Dondurei ...citeste mai departe despre ""Granitele Rusiei nu se termina nicaieri": Ce se ascunde in spatele glumei facute de Putin" pe Ziare.com

#gluma Putin Rusia granite, #Rusia fara granite Putin, #Putin teritorii Rusia , #Stiri International