Gorbaciov: Multi cred ca Al Treilea Razboi Mondial a inceput deja. Se trage cu armele

Luni, 29 Februarie 2016, ora 09:42
1005 citiri
Gorbaciov: Multi cred ca Al Treilea Razboi Mondial a inceput deja. Se trage cu armele
Foto: Kremlin (Arhiva)

Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov considera ca lumea traverseaza la ora actuala o perioada periculoasa care ar putea duce la cel putin un nou "razboi rece".

Acesta a facut declaratia intr-un interviu acordat postului de televiziune rus REN TV, in care a facut apel la dialog si la o politica constructiva, si nu la rezolvarea problemelor pe cale armata, relateaza RIA Novosti.

Gorbaciov ameninta din nou cu Razboiul Rece: Poate deveni fierbinte

"Cred ca ne confruntam cu o perioada extrem de periculoasa. Situatia ar putea duce la cel putin un razboi rece. Acesta a si inceput deja. Si cine crede ca va castiga, se insala. Nimeni - nici noi, nici ei - nu va ceda! Un singur lucru este necesar in contextul actual - politici constructive pe plan international. Si ca lumea sa avanseze spre pace", a pledat fostul lider sovietic, care la 2 martie va implini 85 de ani.

In acest interviu realizat pentru a-i marca aniversarea, Gorbaciov a spus ca "propuneri concrete vor fi facute ...citeste mai departe despre "Gorbaciov: Multi cred ca Al Treilea Razboi Mondial a inceput deja. Se trage cu armele" pe Ziare.com

#Gorbaciov Razboi Rece, #Gorbaciov Treilea Razboi Mondial , #Stiri International