Gigantul petrolier francez Total si-a concediat angajatii din Yemen prin SMS

Miercuri, 19 August 2015, ora 16:34
872 citiri

Peste o suta de angajati yemeniti ai companiei franceze petroliere Total au fost concediati prin SMS. Yemenul este tulburat de ample violente dupa ce rebelii houthi au reusit sa destabilizeze Guvernul si sa ocupe o parte a tarii iar o coalitie condusa de Arabia Saudita a inceput sa bombardeze pozitiile acestora.

Oamenii au primit pe telefoane mesajul "Astazi e ultima dumneavoastra zi de munca". In conditiile in care economia este in cadere libera pe fondul conflictului intern, angajatii se lupta sa isi obtina drepturile salariale restante de la Total, care paseaza responsabilitatea la un subcontractor cu legaturi cu fostul regim yemenit, scrie France24.

Grupul francez Total este singura companie petroliera straina care mai este prezenta in tara si are cam o mie de angajati in exploatarea a doua campuri de hidrocarburi. Dupa deteriorarea situatiei de securitate, compania si-a inchis birourile din capitala Sanaa si a anuntat ca va opri majoritatea operatiunilor de lichefiere a ...citeste mai departe despre "Gigantul petrolier francez Total si-a concediat angajatii din Yemen prin SMS" pe Ziare.com

#Total concedieri Yemen telefon, #Total Yemen concedieri , #Stiri International