Ghid practic in caz de atentat terorist: Fugi, ascunde-te, baricadeaza-te!

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 00:45
869 citiri
Ghid practic in caz de atentat terorist: Fugi, ascunde-te, baricadeaza-te!
Foto: Captura video Youtube/ Ruptly TV

Biroul National britanic de Contraterorism a publicat mai multe sfaturi pentru populatie, in caz de atentat terorist de tipul celui de la Paris, grupate sub forma unui ghid de instructiuni care trebuie urmate de urgenta intr-o asemenea situatie.

Oamenii sunt sfatuiti sa iasa cat mai repede din vizorul atacatorilor si sa se ascunda pana trece pericolul, scrie Daily Mail.

In plus, cetatenii sunt avertizati ca politistii pot indrepta armele catre ei si ar putea "sa nu fie capabili sa ii distinga de atacatori".

De asemenea, proprietarii de magazine si alti angajatori sunt sfatuiti sa se pregateasca pentru asfel de incidente cu defasurare rapida, in care sunt implicate arme de foc, si sa aiba pregatite planuri pentru evacuarea angajatilor si impiedicarea teroristilor sa intre in cladire.

Iata cum arata sfaturile in ghidul pentru astfel de situatii:

Fugiti

Scapati daca puteti.Luati in calcul cele mai sigure optiuni.Exista o ruta sigura? Fugiti. Daca nu, ascundeti-va.Puteti ...citeste mai departe despre "Ghid practic in caz de atentat terorist: Fugi, ascunde-te, baricadeaza-te!" pe Ziare.com

#ghid atacuri teroriste, #ghid siguranta atacuri teroriste , #Stiri International