Germania ridica interdictiile de calatorie in UE din 15 iunie

Miercuri, 03 Iunie 2020, ora 14:20
2359 citiri
Germania ridica interdictiile de calatorie in UE din 15 iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Germania urmeaza sa ridice - la 15 iunie - restrictiile de calatorie in celelalte state membre ale Uniunii Europene (UE), Elvetia, Islanda, Norvegia, Marea Britanie si Liechtenstein, in cazul in care aceste tari nu interzic, la randul lor, intrarea pe teritoriilor lor sau nu impun izolarea populatiei din cauza pandemiei, a anuntat miercuri Guvernul.

Doua tari nu respecta aceste criterii, a precizat ministrul german de Externe Heiko Maas intr-o conferinta de presa, si anume Norvegia - care interzice intrarea - si Spania - unde Parlamentul se gandeste la o prelungire a acestei interdictii, relateaza Reuters.

Germania urmeaza sa inlocuiasca restrictiile de calatorie cu sfaturi adresate calatorilor, a anuntat Heiko Maas.

Germanii sunt indemnati sa se duca numai in caz de necesitate in Marea Britanie, care impune o carantina de 14 zile persoanelor care intra pe teritoriul britanic.

Merkel spune ca Germania a trecut pana acum cu bine de testul coronavirusuluiPrimul avion cu europeni a decolat din Germania spre China ...citeste mai departe despre "Germania ridica interdictiile de calatorie in UE din 15 iunie" pe Ziare.com

#Germania ridica restrictii calatorie, #Germania calatorii UE iunie , #Stiri International