General american: Rusia e cea mai mare amenintare la adresa existentei SUA

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 11:00
1285 citiri
General american: Rusia e cea mai mare amenintare la adresa existentei SUA
Foto: Twitter/Joseph F. Dunford

Generalul Joseph F. Dunford, nominalizat pentru a deveni urmatorul sef al Statului Major General al armatei SUA, a afirmat, la o audiere in comitetul pentru Servicii Armate din Senat, ca Rusia reprezinta cea mai mare amenintare la adresa SUA si ca tara sa trebuie sa trimita arme grele Ucrainei, pentru a se apara in fata agresiunii rusesti.

Generalul a pledat pentru modernizarea felului in care Pentagonul se pregateste pentru razboiul hibrid, in care actiunile militare conventionale sunt combinate cu operatiuni secrete precum inarmarea separatistilor din alta tara, scrie The Washington Post.

Dunford a aratat ca arsenalul nuclear al Rusiei, combinat cu recentele actiuni ale tarii, fac din aceasta o amenintare ce trebuie luata in serios: "Daca vreti sa vorbiti despre o tara care ar putea reprezenta o amenintare la adresa existentei SUA, trebuie sa arat inspre Rusia (...) Daca va uitati la comportamentul lor, este de-a dreptul alarmant".

Acesta a precizat ca, din punct de vedere ...citeste mai departe despre "General american: Rusia e cea mai mare amenintare la adresa existentei SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#America amenintare Rusia, #SUA Rusia relatii conflict , #Stiri International