Garda de Coasta din Turcia, filmata cand batea migrantii dintr-o barca (Video)

Sambata, 12 Martie 2016, ora 19:22
742 citiri
Garda de Coasta din Turcia, filmata cand batea migrantii dintr-o barca (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com/Anca Magurean

Angajati Garzii de Coasta din Turcia au fost filmati in timp ce bateau migrantii aflati intr-o barca, ce naviga catre Grecia pe Marea Egee.

Incidentul s-a petrecut in apele turcesti, in timp ce migrantii erau in drum spre insula greceasca Lesbos. Migrantii spun ca angajatii Garzii de Coasta i-au atacat, dar acestia din urma sustin ca incercau sa opreasca barca fara sa ii afecteze pe cei din ea.

Turcia devine gardianul UE? Posibila solutie pentru criza imigrantilor ar costa miliarde

O persoana a dat filmarea respectiva corespondentului BBC in Lesbos. In cele 30 de secunde ale clipului se pot observa mai multe persoane care poarta veste de salvare si care lovesc oamenii aflati in picioare intr-o barca. Cei loviti vorbeau in persana si araba.

Un oficial al Pazei de Coasta din Turcia a confirmat faptul ca angajatii turci au fost acolo, dar a spus ca incercau sa opreasca barca, fara sa ii afecteze pe refugiati. Acesta a mentionat ca procedura in astfel de cazuri este ca barca ...citeste mai departe despre "Garda de Coasta din Turcia, filmata cand batea migrantii dintr-o barca (Video)" pe Ziare.com

#migranti batuti Turcia, #migranti barca batuti Turcia, #migranti batuti turci , #Stiri International