FT: Obiectivul Rusiei in alegerile din SUA a fost atins. Daca Putin voia razbunare, deja o are

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 09:27
901 citiri
FT: Obiectivul Rusiei in alegerile din SUA a fost atins. Daca Putin voia razbunare, deja o are
Foto: Facebook Vladimir Putin

Ingerintele Rusiei in campania din SUA sunt la un nivel fara precedent si par a fi o replica a Kremlinului fata de criticile Washingtonului dupa scrutinul rus din 2011, scrie Financial Times, care noteaza ca, indiferent de rezultat, "factorul rus" si-a atins obiectivul - polarizarea societatii americane.

Dezvaluirile zilnice WikiLeaks, o replica a lui Putin?

"Un nou mesaj apare in fiecare dimineata pe Twitter, publicand o noua serie de emailuri sustrase din contul lui John Podesta, seful echipei de campanie a lui Hillary Clinton. Mesajul apare pe ecranele calculatoarelor din intreaga America, fortand candidatul democrat la presedintie sa raspunda noilor dezvaluiri stanjenitoare. Pentru multi specialisti si politicieni de la Washington, aceste mesaje zilnice transmise de grupul WikiLeaks sunt un fel de replica a presedintelui rus Vladimir Putin.

Liderul rus a invinovatit-o pe Hillary Clinton, la acea vreme secretar de Stat, atunci cand la Moscova au izbucnit proteste dupa ...citeste mai departe despre "FT: Obiectivul Rusiei in alegerile din SUA a fost atins. Daca Putin voia razbunare, deja o are" pe Ziare.com

#Rusia interventie alegeri SUA, #Putin implicare alegeri SUA, #alegeri prezidentiale SUA , #Stiri International