Francezii ironizeaza Statul Islamic care revendica tot: De la infrangerea la Euro pana la sosetele disparute in masina de spalat

Marti, 19 Iulie 2016, ora 15:13
838 citiri

Francezii, desi indurerati dupa atacul din Nisa, nu si-au pierdut simtul umorului si au ironizat pe Twitter faptul ca Statul Islamic a revendicat masacrul de Ziua Frantei, cu toate ca nu ar fi avut nicio legatura, dupa cum au stabilit procurorii.

Agentia de stiri a organizatiei jihadiste, Amaq, a relatat ca atacatorul Mohamed Lahouaiej Bouhlel era "unul dintre soldatii Statului Islamic", insa autoritatile franceze nu au descoperit nicio legatura intre ucigas si vreo grupare terorista, arata The Independent.

Bouhlel a omorat 84 de oameni, dintre care mai multi copii, cand a intrat cu un camion, joi seara, in multimea care urmarea focul de artificii de Ziua Frantei, la Nisa.

Dupa ce anchetatorii au anuntat ca ISIL n-ar fi avut de-a face cu masacrul, cetatenii francezi au folosit hashtag-ul #DaeshRevendique (#IsilRevendica) pe Twitter pentru a specula ce altceva ar mai putea revendica Statul ...citeste mai departe despre "Francezii ironizeaza Statul Islamic care revendica tot: De la infrangerea la Euro pana la sosetele disparute in masina de spalat" pe Ziare.com

#Statul Islamic revendica Euro 2016, #Statul Isalmic Nisa , #Stiri International