Fotografia zilei: Cinci fosti presedinti ai SUA, intr-o rara demonstratie de unitate

Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 10:44
1274 citiri
Fotografia zilei: Cinci fosti presedinti ai SUA, intr-o rara demonstratie de unitate
Foto: Youtube CBSDFW

Cinci fosti presedinti ai Statelor Unite ale Americii, intr-o rara demonstratie de unitate, au urcat unul langa altul sambata pe scena unui concert din Texas organizat in sprijinul strangerii de fonduri pentru victimele uraganelor care au devastat sudul tarii si zona Caraibelor.

Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton, George H.W. Bush si Jimmy Carter au cantat impreuna imnul national inainte de a se aseza in primul rand pentru a urmari concertul, transmite AFP.

Demersul celor trei fosti presedinti democrati si celor doi republicani a permis strangerea a peste 31 milioane de dolari de la 80.000 de donatori, o suma ce va merge catre victimele recentelor uragane Harvey, Irma si Maria, a informat secretariatul lui George H.W. Bush.

Foto: Youtube CBSDFW

Presedintele american, Donald Trump, nu a participat la concert, dar a transmis un mesaj video in care a caracterizat evenimentul drept "magnific" si un "efort vital".

"In calitate de ex-presedinti, am dorit sa ne ajutam compatriotii sa inceapa sa se ridice", a declarat Barack Obama, in timp ce George W.Bush a spus: "Oamenii de aici au fost raniti, dar, cum a spus un texan, in Texas exista mai multa dragoste decat apa".

Lee Greenwood a deschis concertul cu cantecul sau "Proud to be an American", dand tonul unui show in care au mai evoluat, printre altii, Robert Earl Keen, The Gatlin Brothers, Stephanie Quayle si Sam Moore.

Cei cinci ex-presedinti aflati sambata pe scena reprezinta in total opt mandate prezidentiale, adica 32 de ani din istoria Casei Albe.... citeste mai departe despre "Fotografia zilei: Cinci fosti presedinti ai SUA, intr-o rara demonstratie de unitate" pe Ziare.com

#cinci fosti presedinti SUA, #rosti presedinti SUA uragan , #Stiri International