Fotografia care ne arata cat de mult s-a schimbat lumea: Ultimul lider mondial ramas in picioare

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 12:50
1146 citiri
Fotografia care ne arata cat de mult s-a schimbat lumea: Ultimul lider mondial ramas in picioare
Foto: Pixabay (Arhiva)

O fotografie cu liderii lumii la un loc a inceput sa faca valva pe retelele sociale. Imaginea - in care apar cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande, liderul american pe picior de plecare Barack Obama, premierul italian Matteo Renzi (care este de asteptat sa-si dea demisia) si fostul prim-ministru britanic David Cameron - vorbeste de la sine despre schimbarile majore din acest an de pe scena politica mondiala.

Fotografia a fost facuta in aprilie, la un summit G5, insa doar unul dintre cei cinci lideri se mai afla pe o pozitie de forta si va candida pentru inca un mandat anul viitor.

Asta dupa o serie de evenimente care au socat Occidentul - de la votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pana la referendumul din Italia in care cetatenii au respins reforma consitutionala - si care au dus la demisia a doi premieri europeni in doar sase luni, scrie The Independent.

Fotografia, care arata cat de rapid si dramatic s-a schimbat lumea ...citeste mai departe despre "Fotografia care ne arata cat de mult s-a schimbat lumea: Ultimul lider mondial ramas in picioare" pe Ziare.com

#Merkel lider mondial, #Renzi demisie, #schimbari politice Occident , #Stiri International