FOTO Cum arata Piata Independentei din Kiev dupa trei luni de proteste

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 11:56
2369 citiri
FOTO Cum arata Piata Independentei din Kiev dupa trei luni de proteste
Sursa foto: Wikipedia

Piata independentei din Kiev a fost devastata dupa cele trei luni de proteste, mai ales dupa ziua de ieri, cand au avut loc cele mai violente, fiind folosita munitia de razboi.

Joi, in centrul Kievului, cel putin 100 de persoane pierzindu-si viata si alte 500 fiind ranite, potrivit CNN, citat de Mediafax.

Marturie a distrugerilor produse in urma violentelor ce au avut loc in ultima perioada in centrul Kievului stau doua fotografii publicate de CNN.

Una dintre ele reprezinta imaginea Pietei Independentei, sau Euromaidanul, asa cum a fost denumita ulterior, surprinsa pe data de 22 aprilie 2009.

Sursa foto: CNN

Cealalta fotografie a fost facuta joi, 20 februarie 2014, cand in Piata Indenpendetei s-au dus lupte grele intre manifestantii proeuropeni, care vor indepartarea presedintelui Viktor Ianukovici de la putere, pe de o parte, si fortele de ordine, de cealalta parte.

Sursa foto: CNN

Focuri de arma cu munitie de razboi s-au desfasurat joi in centrul Kievului, cel putin 100 de persoane pierzindu-si viata si alte 500 fiind ranite, potrivit CNN.

Joi seara, presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a acceptat formarea unui guvern de uniune nationala in urmatoarele zece zile, a anuntat premierul Poloniei, Donald Tusk, citat de AFP. Opozitia a negat ulterior un acord cu Ianukovici.

Alte fotografii arata Piata Independentei din Kiev din alt unghi.

Piata Independentei din Kiev Sursa foto: Mirror.co.uk

#ucraina violente, #proteste Ucraina, #piata independentei, #violente kiev , #Stiri International