Fostul presedinte Jacques Chirac a ajuns la spital - Tocmai s-a intors din Maroc

Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 14:30
789 citiri
Fostul presedinte Jacques Chirac a ajuns la spital - Tocmai s-a intors din Maroc
Foto: Twiter/Jacques Chirac

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat duminica dupa-amiaza pentru tratarea unei infectii pulmonare, potrivit ginerelui sau.

Chirac a condus statul francez timp de 12 ani, insa a fost rareori vazut in public dupa finalizarea celui de-al doilea mandat prezidential in 2007, relateaza AFP.

"Chirac a fost spitalizat in aceasta dimineata la Pitie-Salpetriere, in Paris, pentru a fi tratat in urma unei infectii pulmonare", a declarat ginerele Frederic Salat-Baroux. Acesta a mentionat ca fostul lider francez va ramane in spital zilele urmatoare.

Fostul presedinte tocmai s-a intors dintr-o vizita in Maroc.

Jacques Chirac este cel mai bine amintit pe plan international pentru opozitia sa fata de interventia militara americana din Irak. Franta a refuzat in 2003 sa participe la invazia irakiana, in ciuda apartenentei la NATO.

Fostul presedinte a ...citeste mai departe despre "Fostul presedinte Jacques Chirac a ajuns la spital - Tocmai s-a intors din Maroc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jacques Chirac spital, #Jacques Chirac infectie pulmonara, #Jacques Chirac bolnav, #Jacques Chirac boli , #Stiri International