Fostul presedinte al Coreei de Sud n-o duce rau la inchisoare: A dormit in biroul gardienilor, pana i-a fost schimbat tapetul din celula, dupa cum a cerut

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 15:30
2713 citiri

Conducerea inchisorii in care se afla fostul presedinte sud-coreean Park Geun-hye, cercetat intr-un dosar de coruptie, este acuzata ca ii ofera acestuia un tratament preferential.

Daca initial, imediat dupa arestare, presa locala relata ca Park Geun-hye este tratata ca un simplu detinut, iata ca ies la iveala informatii noi, care arata ca lucrurile nu stau chiar asa.

Fostului presedinte din Coreea de Sud i s-a permis sa stea doua zile chiar in biroul gardienilor, in timp ce in celula sa s-au desfasurat lucrari de intretinere, transmite agentia de stiri Yonhap, citata de The Independent.

Se pare ca insasi Park Geun-hye a cerut renovarea celulei, spunand ca nu calca inauntru pana nu i se schimba tapetul. Potrivit presei, femeia sta oricum singura intr-o celula pentru sase persoane.

Reprezentantii inchisoarii neaga ca i-ar oferi un tratament preferential fostului presedinte, dar recunosc ca au pus-o pe Park Geun-hye singura in celula din motive de securitate.

Referitor la lucrarile de intretinere, gardienii spun ca trebuiau facute, pentru ca nu se mai renovase din 2013.

Amintim ca la inceputul lunii aprilie, fostul presedintele al Coreeii de Sud a fost arestat si acuzat de coruptie, abuz de putere si dezvaluirea de secrete de stat. Ea inca nu a fost inculpata, iar soarta ii va fi decisa pana pe 19 aprilie. Daca va fi gasita vinovata, risca cel putin 10 ani de inchisoare.

Park, fiica fostului dictator Park Chung-hee, este al treilea fost sef de stat arestat intr-un dosar de coruptie in Coreea de Sud. ...citeste mai departe despre "Fostul presedinte al Coreei de Sud n-o duce rau la inchisoare: A dormit in biroul gardienilor, pana i-a fost schimbat tapetul din celula, dupa cum a cerut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fost presedinte arestat coruptie, #presedinte Coreea arestat coruptie, #Park Geun hye arestata coruptie , #Stiri International