Fostul consilier al lui Trump trimitea Casei Albe intrebarile din timpul audierilor privind Rusia (Surse)

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 20:48
781 citiri
Fostul consilier al lui Trump trimitea Casei Albe intrebarile din timpul audierilor privind Rusia (Surse)
Foto: Facebook/Steve Bannon

Steve Bannon, fost consilier pentru Strategii Politice al presedintelui Donald Trump, a transmis in timp real Casei Albe, prin intermediul avocatului, intrebarile pe care le-a primit in timpul audierilor din Camera Reprezentantilor in ancheta contactelor cu Rusia.

Steve Bannon a fost audiat marti de Comisia pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor in investigatia privind presupusele contacte intre echipa de campanie a lui Donald Trump si Rusia.

Conform unor surse citate de agentia Associated Press, Bill Burck, avocatul lui Steve Bannon, a cerut Casei Albe consultanta juridica prin telefon pe parcursul audierilor.

De la Casa Alba i s-a transmis sa nu raspunda intrebarilor despre activitatea sa in echipa de tranzitie sau in timp ce era consilier prezidential pentru Strategii Politice.

Nu este clar cu cine a comunicat avocatul lui Steve Bannon la Casa Alba.

Trump nu crede ca va fi interogat in ancheta referitoare la Rusia: Vanatoarea de vrajitoare continuaRaport din Congresul SUA: Serviciile secrete ale Moscovei au incercat sa influenteze alegerile in 19 tari din Europa. Doar Trump sta degeabaAutorul cartii "Fire and Fury" crede ca dezvaluirile vor pune capat mandatului lui Donald TrumpMedicul de la Casa Alba i-a testat capacitatea mintala lui Trump si spune ca e apt 100%. Dar e aproape de limita de obezitate ...citeste mai departe despre "Fostul consilier al lui Trump trimitea Casei Albe intrebarile din timpul audierilor privind Rusia (Surse)" pe Ziare.com

#Donald Trump Rusia , #Stiri International