Fiul lui Muhammad Ali, retinut pe un aeroport din SUA si interogat: De unde vine numele tau? Esti musulman?

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 19:29
899 citiri

Fiul legendei boxului mondial Muhammad Ali a fost retinut pe un aeroport din statul american Florida, unde agentii de paza au avut o problema cu numele sau.

Avocatul sau, Chris Mancini, a spus ca Muhammad Ali Jr. a fost retinut doua ore si a fost intrebat in mod repetat "De unde vine numele tau?" si "Esti musulman?", scrie agentia Associated Press, citata de Haaretz.

Incidentul a avut loc pe aeroportul din Fort Lauderdale, pe 7 februarie, dupa ce barbatul s-a intors impreuna cu mama sa, Khalilah Camacho-Ali, a doua sotie a lui Muhammad Ali, din Jamaica.

Mancini a spus ca oficialii vamali au continuat sa il interogheze pe Ali Jr., chiar si dupa ce acesta a recunoscut ca este musulman. Fiul lui Muhammd Ali s-a nascut in Philadelphia si are un pasaport american.

Oficialii vamali americani au precizat ca "nu pot discuta despre calatorii individuali, dar toti calatorii internationali care sosesc in SUA fac obiectul inspectiei".

Reamintim ca, pe 28 ianuarie, presedintele Donald Trump a interzis intrarea refugiatilor sirieni in SUA pe termen nelimitat si a suspendat primirea, in general, de refugiati in SUA timp de patru luni.

Ordinul semnat de liderul de la Casa Alba a fost vazut drept o masura impotriva musulmanilor si una descriminatorie.

Ulterior, dupa cateva zile, decretul a fost blocat de un judecator, iar autoritatile au suspendat aplicarea decretului lui Trump. ...citeste mai departe despre "Fiul lui Muhammad Ali, retinut pe un aeroport din SUA si interogat: De unde vine numele tau? Esti musulman?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fiu Muhammad Ali retinut, #fiu Muhammad Ali aeroport Florida, #fiu Muhammad Ali interogat musulman , #Stiri International