Firea anunta ca papa Francisc vine la Bucuresti. Vaticanul n-a anuntat nimic oficial

Vineri, 10 Martie 2017, ora 17:19
876 citiri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a discutat deja despre o vizita a papei Francisc in Romania, anul viitor, insa Arhiepiscopia Romano-Catolica din tara noastra nu are nicio informatie oficiala in acest sens, venita de la Vatican.

"Am avut astazi o intrevedere cu prof. Alberto Quattrucci, secretar general al Comunitatii Sant'Egidio, cu care am discutat despre vizita in Romania, anul viitor, a Suvernului Pontif.

Astept cu emotie si bucurie aceasta vizita in Romania si la Bucuresti a Suveranului Pontif. Ne dorim sa fie un eveniment memorabil, asa cum a fost si vizita din 1999 a Papei Ioan Paul al II lea in Romania", a scris pe Facebook Gabriela Firea.

La scurt timp, Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Romania, a spus ca "nimeni nu stie nimic exact" la Vatican.

"Am cerut cateva lamuriri la Vatican, unde am un prieten, nimeni nu stie nimic exact. Nu cred ca Sfantul Scaun si-a facut un nou purtator de cuvant. M-a rugat sa spun ca nu exista nicio confirmare pentru anul 2017 si pentru 2018 nu s-a stabilit inca nimic", a spus Dobos, la Digi 24.

- continua - ...citeste mai departe despre "Firea anunta ca papa Francisc vine la Bucuresti. Vaticanul n-a anuntat nimic oficial" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriela Firea Papa vizita Bucuresti, #Papa Francisc vizita Bucuresti , #Stiri International