FBI sustine concluziile CIA: Rusia a intervenit in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 14:45
774 citiri
FBI sustine concluziile CIA: Rusia a intervenit in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump
Foto: Facebook/Donald Trump

FBI sustine concluzia CIA potrivit careia Rusia s-a amestecat in alegerile prezidentiale americane cu scopul de a-l ajuta pe candidatul republican Donald Trump sa obtina victoria in alegeri.

Intr-un mesaj trimis angajatilor, directorul CIA John Brennan afirma ca a discutat cu directorul politiei federale (FBI), James Comey, si cu directorul serviciilor nationale de informatii (DNI), James Clapper, relateaza The Associated Press.

"Exista un consens puternic in randul nostru cu privire la amploarea, natura si intentia amestecului rus in alegerile noastre prezidentiale", anunta Brennan in acest mesaj.

Amintim ca CIA a stabilit ca Rusia a comis recentele atacuri informatice pentru ca Trump sa castige scrutinul prezidential din SUA. Concret, hackeri rusi au spart, printre altele, conturile fostului director de campanie al candidatei democrate Hillary Clinton, John Podesta, si ale Partidului Democrat. Dupa ce au obtinut mai multe mail-uri sensibile, hackerii le-au furnizat site-ului ...citeste mai departe despre "FBI sustine concluziile CIA: Rusia a intervenit in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump" pe Ziare.com

#FBI Rusia atac cibernetic Trump, #CIA raport Trump Rusia, #Putin alegeri SUA , #Stiri International