Faceti cunostinta cu Brad Pitt al clericilor musulmani: Lucruri inedite despre superstarurile islamului (Foto)

Sambata, 05 Martie 2016, ora 11:59
1284 citiri
Faceti cunostinta cu Brad Pitt al clericilor musulmani: Lucruri inedite despre superstarurile islamului (Foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

In Arabia Saudita, superstarurile de pe retelele sociale nu sunt mereu actori sau cantareti, ci lideri religiosi. Bineinteles, faima nu vine fara controversa.

Deci cine sunt acesti clerici de succes, care au pe Twitter la fel de multi fani precum unele vedete internationale sau sefi de stat? BBC a intocmit o lista cu patru dintre cei mai populari clerici sauditi de pe Internet.

Mohammad Al-Arifi, Brad Pitt al musulmanilor

Foto: Twitter/Mohammad Al-Arifi

Supranumit "Brad Pitt" al clericilor musulmani, Mohammad Al-Arifi este un lider religios nu doar in Arabia Saudita, ci in intreaga lume musulmana, fiind cunoscut mai ales pentru personalitatea sa carismatica. Totusi, opiniile sale au atras uneori controverse in mediul online.

Unele dintre cele mai scandaloase declaratiii au avut legatura cu femeile. In 2007, in timpul unei emisiuni televizate, Arifi a spus ca un barbat are voie sa isi "bata usor" sotia, daca aceasta nu i se supune. De asemenea, intr-o serie de postari ...citeste mai departe despre "Faceti cunostinta cu Brad Pitt al clericilor musulmani: Lucruri inedite despre superstarurile islamului (Foto)" pe Ziare.com

#clerici musulmani, #superstaruri islam, #Brad Pitt musulmani , #Stiri International