Facebook a lansat Threads, concurent direct cu Snapchat

Vineri, 04 Octombrie 2019, ora 11:43
1973 citiri
Facebook a lansat Threads, concurent direct cu Snapchat
Foto: Instagram

Facebook a lansat, joi, Threads, o aplicatie de mesagerie care permite utilizatorilor sa trimita fotografii si inregistrari video catre prietenii apropiati, aflati pe o lista definita, de pe Instagram, relateaza vineri AFP.

Acest nou serviciu oferit de gigantul retelelor de socializare se afla in concurenta directa cu aplicatia de mesagerie Snapchat.

Threads este o aplicatie care foloseste o lista de "prieteni apropiati" (close friends) pe Instagram, reteaua de socializare dedicata imaginilor apartinand grupului condus de Mark Zuckerberg.

"Threads este cea mai rapida modalitate de a impartasi o fotografie sau un videoclip cu prietenii vostri apropiati de pe Instagram", a declarat directorul de strategie al Instagram, Robby Stein.

"Mesajele de pe lista voastra cu prieteni apropiati vor aparea atat in Threads, cat si in Direct (mesageria interna a aplicatiei Instagram), astfel incat sa puteti controla complet cum si cu cine doriti sa interactionati", a mai spus Stein.

Aplicatia se deschide direct in camera video a telefonului pentru a permite trimiterea mai rapida de fotografii si inregistari video. Aceasta caracteristica este extrem de populara in randul publicului tanar, iubitor al comunicarii vizuale.

Threads, care este disponibila la nivel mondial pe toate telefoanele cu sistemul de operare Android si pe iPhone, permite de asemenea utilizatorilor sa isi actualizeze starea pentru a indica activitatea pe care o desfasoara sau tipul locului in care se afla, fara a oferi o adresa exacta. ...citeste mai departe despre "Facebook a lansat Threads, concurent direct cu Snapchat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook Threads Instagram, #Facebook Threads, #Threads poze , #Stiri International