Facebook a concediat un angajat care se lauda pe Tinder ca are acces la datele utilizatorilor

Joi, 03 Mai 2018, ora 12:15
1123 citiri
Facebook a concediat un angajat care se lauda pe Tinder ca are acces la datele utilizatorilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania Facebook a anuntat, joi, ca a concediat un angajat care ar fi pretins, intr-o conversatie privata de pe aplicatia Tinder, ca are acces la informatiile private ale utilizatorilor.

Un utilizator Twitter a postat imagini cu mesaje in care angajatul afirma ca este un "urmaritor profesionist" care cauta conturi detinute de hackeri.

Seful de Securitate al companiei, Alex Stamos, a declarat ca Facebook va investiga situatia si va concedia imediat persoana in cauza.

Accesul la informatii este inregistrat, iar compania detine sisteme dezvoltate sa detecteze si sa previna abuzul, a informat Stamos.

"Angajatii care abuzeaza de aceste controale vor fi concediati - punct", a subliniat acesta.

Gigantul Facebook este deja cercetat in scandalul Cambridge Analytica, iar Mark Zuckerberg a fost deja audiat in Congresul Statelor Unite pe aceasta tema.

Cambridge Analytica se inchide, dupa scandalul folosirii ilegale a datelor de la FacebookZuckerberg sustine ca si datele lui personale au fost folosite de Cambridge AnalyticaFacebook anunta ca datele a 87 de milioane de utilizatori au fost folosite ilegal de Cambridge Analytica ...citeste mai departe despre "Facebook a concediat un angajat care se lauda pe Tinder ca are acces la datele utilizatorilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook concediat angajat date, #Facebook concediat angajat , #Stiri International