Extremistii austrieci au inregistrat cel mai bun rezultat din istorie, chiar daca au ratat presedintia

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 21:00
792 citiri
Extremistii austrieci au inregistrat cel mai bun rezultat din istorie, chiar daca au ratat presedintia
Foto: Facebook / Heinz-Christian Strache

Presedintele Partidului Libertatii din Austria (FPO, ultranationalist si populist), Heinz-Christian Strache, a declarat ca impotriva candidatului partidului la alegerile prezidentiale, Norbert Hofer, castigate de independentul Alexander Van der Bellen, a fost dusa "o campanie masiva din partea sistemului", transmite duminica EFE.

"Frica fata de Hofer, care era candidatul schimbarii, a dat rezultat", a spus Strache la televiziunea publica ORF. El a adaugat ca partidul sau a inregistrat "cel mai bun rezultat din istoria sa". "Dar sunt dezamagit, speram sa castigam aceste alegeri cu Hofer", a spus el.

"Nu se poate ca 46% sau 47% din populatie sa aiba legatura cu regimul criminal (nazistii). Acest lucru trebuie sa inceteze", a declarat Strache, pe tema extremismului de care este acuzat partidul sau.

FPO conduce in toate sondajele de opinie din Austria inaintea viitoarelor alegeri legislative, prevazute pentru ...citeste mai departe despre "Extremistii austrieci au inregistrat cel mai bun rezultat din istorie, chiar daca au ratat presedintia" pe Ziare.com

#alegeri Austria, #presedinte Austria, #parlamentar Austria , #Stiri International