Atentat cu masini-capcana la Istanbul, la stadionul echipei Besiktas UPDATE

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 22:51
1589 citiri
Atentat cu masini-capcana la Istanbul, la stadionul echipei Besiktas UPDATE
Foto: Twitter / News Executive

Doua explozii puternice au zguduit Istanbulul, sambata seara. Deflagratiile s-au produs aproape simultan langa stadionul echipei Besiktas, Vodafone Arena.

Din primele informatii reiese ca a fost vorba despre doua atentate teroriste sincronizate, cu masini-capcana, care au vizat autocarele fortelor de ordine care plecau de la stadion, dupa un meci, informeaza BBC.

Zeci de persoane au fost ranite in urma exploziilor, iar primele informatii arata ca exista si morti. Zeci de ambulante si masini de pompieri au ajuns la fata locului.

Ministrul turc de Interne a spus ca ar fi vorba despre cel putin 20 de raniti, dar bilantul este unul provizoriu avand in vedere haosul lasat in urma de cele doua explozii puternice.

Initial s-a crezut ca a fost vizat de atacatori si un mall din Piata Taksim, aflata la cativa pasi de Vodafone Arena, dar se pare ca ambele explozii au tintit in mod expres autocarele pline cu jandarmi care plecau de la stadion.

Atentatele nu au fost revendicate pana ...citeste mai departe despre "Atentat cu masini-capcana la Istanbul, la stadionul echipei Besiktas UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atentet Turcia, #atentat Besiktas Istanbul, #bombe Istanbul , #Stiri International