Explozia de sambata din centrul Budapestei a fost provocata de o bomba

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 20:35
588 citiri
Explozia de sambata din centrul Budapestei a fost provocata de o bomba
Foto: Twitter

La aproape 20 de ore dupa explozia care a ranit doi politisti, sambata seara, intr-o zona centrala a Budapestei, autoritatile ungare au dezvaluit ca explozia a fost provocata de o bomba, care i-ar fi vizat pe politistii care au fost raniti.

Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa a politiei din Budapesta. Politistii au anuntat si ca exista un suspect - un tanar de 20-25 de ani, care este cautat. Se ofera si o recompensa, de 32.000 de euro, pentru cei care vor oferi informatii despre tanarul suspect. Tanarul are aproximativ 1,70 metri si purta o palarie de culoare deschisa.

Initial, s-a spus ca explozia a fost provocata de o scurgere de gaze, pentru ca la conferinta de prea, in premiera, sa se sustina ca este vorba de o bomba artizanala. Totusi, politistii au spus ca este mai degraba vorba de o razbunare impotriva celor doi politisti raniti decat de un atac terorist.

Autoritatile au anuntat si ca cei doi ofiteri raniti, care se ...citeste mai departe despre "Explozia de sambata din centrul Budapestei a fost provocata de o bomba" pe Ziare.com

#explozie Budapesta bomba, #explozie Budapesta politisti raniti , #Stiri International