Explicatia printului Charles pentru razboiul civil din Siria si extinderea Statului Islamic: Exista dovezi foarte clare

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 14:24
1464 citiri
Explicatia printului Charles pentru razboiul civil din Siria si extinderea Statului Islamic: Exista dovezi foarte clare
Foto: Ziare.com

Printul Charles al Marii Britanii vine cu o ipoteza suprinzatoare privind cauzele cresterii Statului Islamic si amplificarii razboiului civil din Siria.

Mostenitorul tronului britanic spune ca schimbarile climatice, respectiv seceta din tara din Orientul Mijlociu, ar putea sta in spatele conflictului care a dus la moartea a sute de mii de oameni si a generat milioane de refugiati, in paralel cu cresterea Statului Islamic.

Intr-un interviu pentru Sky News, acordat inainte de atentatele de la Paris, dar difuzat luni seara, printul a vorbit despre legaturile intre schimbarile climatice si terorism, scrie Mirror.

Tablou sumbru al viitorului omenirii: Schimbarile climatice risca sa duca la terorism

"Unii dintre noi spuneau in urma cu vreo 20 de ani ca daca nu combatem aceste probleme (legate de schimbarile climatice - n.red.), vom avea conflicte si mai mari pentru resursele insuficiente si greutati si mai mari din cauza secetei si ...citeste mai departe despre "Explicatia printului Charles pentru razboiul civil din Siria si extinderea Statului Islamic: Exista dovezi foarte clare" pe Ziare.com

#printul Charles schimbari climatice Statul Islamic, #Charles Statul Islamic, #Statul Islamic seceta , #Stiri International