Exercitii militare maritime ruso-chineze fara precedent, pe fondul manevrelor NATO in Europa

Joi, 20 August 2015, ora 13:15
1169 citiri

Exercitii militare maritime ruso-chineze "fara precedent" sunt prevazute sa inceapa joi in Extremul Orient, acestea avand loc pe fondul manevrelor aeriene ale NATO in Europa, cele mai importante de la incheierea Razboiului Rece.

La aceste exercitii comune, care au loc in Golful Petru cel Mare de langa Vladivostok, iau parte 22 de nave de razboi, submarine, nave auxiliare, 20 de avioane, peste 500 de puscasi marini si 40 de vehicule blindate, dupa cum a precizat comandantul sef adjunct al fortelor maritime ruse, viceamiralul Aleksandr Fedotenkov.

Romania si alte trei state NATO gazduiesc cel mai mare exercitiu aerian dupa Razboiul Rece

Obiectivul acestor exercitii, care vor dura pana la 28 august, este imbunatatirea organizarii de operatiuni comune pe mare, pe uscat si in aer, a indicat purtatorul de cuvant al Flotei ruse din Pacific, capitanul Roman Martov, citat de agentia TASS. El a subliniat ca aceste exercitii sunt cel mai ample din "istoria recenta a cooperarii dintre ...citeste mai departe despre "Exercitii militare maritime ruso-chineze fara precedent, pe fondul manevrelor NATO in Europa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia China exercitii maritime, #Rusia exercitii armata , #Stiri International