Europa, zguduita de atentate: Cum pot fi opriti teroristii, ajutati refugiatii si aparate granitele UE

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 13:02
1105 citiri
Europa, zguduita de atentate: Cum pot fi opriti teroristii, ajutati refugiatii si aparate granitele UE
Foto: Ziare.com/ Anca Magurean

Cea mai buna solutie pentru impiedicarea atacurilor teroriste care au avut loc in Europa, in ultimul an, o reprezinta securizarea granitelor externe ale UE, prin mai multe mijloace.

Aceasta este opinia europarlamentarului roman Marian-Jean Marinescu, care nu crede ca, deocamdata, pozitia cancelarului german Angela Merkel este in pericol, dupa atacurile din ultimele zile din aceasta tara, in contextul in care liderul de la Berlin a fost de acord cu primirea de refugiati.

"Nu cred ca deocamdata este in pericol, parerea mea. Germania este si o tara putin diferita - are administratii de land, unde guvernele sunt nu numai CDU sau CSU, sunt si alte partide, deci pana la urma este o responsabilitate impartasita de toata clasa politica", a spus eurodeputatul PNL pentru Ziare.com.

Acesta a mentionat ca in Parlamentul European nu s-a mai discutat despre aceste atacuri din Germania, pentru ca de luni s-a intrat in vacanta parlamentara.

"Opinia mea este ca astfel de situatii (atacuri ...citeste mai departe despre "Europa, zguduita de atentate: Cum pot fi opriti teroristii, ajutati refugiatii si aparate granitele UE" pe Ziare.com

#Marian Jean Marinescu refugiati, #solutii imigranti Europa, #solutii invazie imigranti, #solutii atacuri teroriste, #Merkel atacuri Germania, #Parlamentul European refugiati , #Stiri International