Europa vrea pace, Rusia isi arata coltii: A inceput ample exercitii militare la granita cu Ucraina

Marti, 10 Februarie 2015, ora 13:38
1052 citiri

Rusia a incepul ample exercitii militare in Crimeea si la granita cu Ucraina, in ciuda faptului ca peste doar o zi, miercuri, va avea loc summit-ul de la Minsk, Belarus, unde liderii internationali vor incerca sa ajunga la un acord privind planul de pace pentru Ucraina.

Astfel, marti, peste 600 de trupe militare rusesti au inceput antrenamentele in Crimeea, arata agentia Ria Novosti, citata de Reuters.

Anuntul vine de la reprezentantii Flotei ruse la Marea Neagra, care au informat ca trupele de aparare de coasta participa marti la exercitii in Crimeea, fosta peninsula ucraineana pe care Moscova a anexat-o in luna martie a anului trecut.

Intre timp, liderii Ucrainei, Rusiei, Frantei si Germaniei se pregatesc pentru reuniunea de miercuri, din Minsk, unde vor cauta solutii diplomatice pentru oprirea sangerosului conflict din estul separatist al Ucrainei, care a provocat moartea a peste 5.000 de oameni.

Exercitiile militare din Crimeea vin pe fondul negocierilor intense din ...citeste mai departe despre "Europa vrea pace, Rusia isi arata coltii: A inceput ample exercitii militare la granita cu Ucraina" pe Ziare.com

#exercitii militare Crimeea, #militari Crimeea Rusia , #Stiri International