Europa va juca prost cartea "Ucraina" - cum poate fi esecul un lucru bun

Marti, 26 August 2014, ora 16:50
1042 citiri
Europa va juca prost cartea "Ucraina" - cum poate fi esecul un lucru bun

Activitatea diplomatica agitata a Uniunii Europene din ultima perioada sugereaza ca un compromis trilateral intre UE, Rusia si Ucraina s-ar putea concretiza. Sau, cel putin, aceasta ar fi varianta agreata de Europa.

O spune Arkady Moshes, specialista in cadrul Institutului Finlandez de Relatii Internationale si director al Programului Rusia si Europa de Est, care scrie ca, cel mai probabil, UE va ajunge la un acord eficient in ceea ce priveste criza din Ucraina, intr-un editorial publicate pe site-ul Moscow Times.

In primul rand, exista indoieli puternice ca Ucraina va fi capabila sa se transforme, sa separe afacerile de politica, sa devina o economie functionala si o democratie liberala, sustine aceasta.

Conflictele continue dintre oligarhi, incertitudinea din jurul reformei constitutionale si cooperarea slaba dintre diferitele ramuri guvernamentale ii frustreaza pe aliatii Ucrainei si le dau ...citeste mai departe despre "Europa va juca prost cartea "Ucraina" - cum poate fi esecul un lucru bun" pe Ziare.com

#UE Ucraina, #UE compromis Ucraina, #criza Ucraina, #UE Rusia , #Stiri International