Erdogan numeste Olanda "republica bananiera" si cere sanctiuni internationale

Duminica, 12 Martie 2017, ora 18:52
937 citiri

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat ca Olanda se comporta ca o "republica bananiera" si a cerut organismelor internationale sa impuna sanctiuni impotriva acestei tari.

Comentariile au fost facute cu ocazia unui eveniment din Kocaeli, Turcia, in contextul conflictului diplomatic declansat intre Turcia si Olanda, dupa ce Guvernul olandez a expulzat-o sambata seara pe Betul Sayan Kaya, ministrul turc pentru probleme sociale si familie, care intentiona sa participe duminica la un miting al turcilor din Olanda, relateaza Associated Press.

Citeste mai mult: Conflict diplomatic major: Olanda a expulzat un ministru turc. Erdogan: Aceasta tara "va plati pretul"

De asemenea, Olanda i-a interzis vineri aterizarea ministrului turc de externe, Mevlut Cavusoglu.

Citeste mai mult: Conflict diplomatic major! Olanda nu-l primeste in tara pe ministrul turc de Externe. Erdogan reactioneaza violent: Mai aterizati voi in Turcia?

Premierul Olandei spune ca Erdogan a intrecut limita: Este o remarca nebuneasca

Ministrul turc de Externe ii face campanie lui Erdogan in Franta, dupa ce n-a fost primit in Olanda ...citeste mai departe despre "Erdogan numeste Olanda "republica bananiera" si cere sanctiuni internationale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Erdogan Olanda republica bananiera, #Olanda Turcia conflict , #Stiri International