Erdogan insista pentru reintroducerea pedepsei cu moartea: Oamenii care si-au pierdut rude vor un final rapid (Video)

Luni, 18 Iulie 2016, ora 23:17
960 citiri
Erdogan insista pentru reintroducerea pedepsei cu moartea: Oamenii care si-au pierdut rude vor un final rapid (Video)
Foto: Twitter/Recep Tayyip Erdogan

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a transmis clar ca se ia in considerare reintroducerea pedepsei cu moartea.

Acesta a afirmat, intr-un interviu acordat CNN, ca o astfel de decizie va trebui intai adoptata de Parlament. "Voi aproba orice decizie vine dinspre Parlament", a spus el, referindu-se la reintroducerea pedepsei cu moartea.

E primul interviu pe care liderul de la Ankara il ofera dupa puciul din 15 iulie. Mii de oameni au fost arestati dupa tentativa de stat esuata.

Referindu-se la persoanele arestate, care ar fi participat la organizarea puciului, Erdogan a spus care e pulsul tarii, ce crede multimea: "De ce sa-i tin si sa-i hranesc in inchisori ani buni?".

" (Oamenii - n. red.) vor un final rapid, pentru ca si-au pierdut rude, vecini, copii... Sufera, iar noi trebuie sa actionam cu sensibilitate", a mai spus presedintele turc. Cel mai recent bilant al evenimentelor de la sfarsitul saptamanii trecute indica 290 de morti.

Daca Turcia va reintroduce pedeapsa ...citeste mai departe despre "Erdogan insista pentru reintroducerea pedepsei cu moartea: Oamenii care si-au pierdut rude vor un final rapid (Video)" pe Ziare.com

#interviu CNN Erdogan, #presedinte Turcia pedeapsa moartea, #Turci pedeapsa moartea, #Erdogan pedeapsa moarte, #lovitura stat Turcia vinovati , #Stiri International