Erdogan, dupa atacul terorist din clubul din Istanbul: Vor sa-i intoarca pe turci unii impotriva celorlalti

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 16:54
1436 citiri
Erdogan, dupa atacul terorist din clubul din Istanbul: Vor sa-i intoarca pe turci unii impotriva celorlalti
Foto: Ziare.com

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, a tras un semnal de alarma, dupa atacul armat care a avut loc de Anul Nou intr-un club din Istanbul, precizand ca se doreste divizarea turcilor.

"Atacul are ca scop sa-i intoarca pe turci unii impotriva celorlalti, sa adanceasca faliile, insa Turcia nu se va lasa pacalita de acest joc", a spus Erdogan, citat de Associated Press si preluat de The Washington Post.

Liderul turc a facut aceste precizari in cadrul unui discurs live sustinut in capitala Ankara, prima oara cand s-a adresat in mod public natiunii, dupa atacul de la Istanbul.

Raspunzand acuzatiilor din trecut ca Turcia ar fi sustinut gruparea terorista Stat Islamic, Erdogan a spus ca "sa prezinti tara care duce cea mai mare lupta impotriva Daesh drept una care sustine terorismul este ceea ce vor organizatiile teroriste".

In plus, presedintele a spus ca, "in Turcia, modul de viata al nimanui nu este in vreun ...citeste mai departe despre "Erdogan, dupa atacul terorist din clubul din Istanbul: Vor sa-i intoarca pe turci unii impotriva celorlalti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Erdogan declaratii atac Istanbul, #Erdogan atac Istanbul Turcia, #Erdogan declaratii Statul Islamic, #Statul Islamic atac Istanbul , #Stiri International