Erdogan continua epurarile: Demite alte sute de militari si introduce noi masuri impotriva organizatiei lui Gulen

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 18:02
803 citiri
Erdogan continua epurarile: Demite alte sute de militari si introduce noi masuri impotriva organizatiei lui Gulen
Foto: Arhiva Facebook/Recep Tayyip Erdogan

Alti 1.389 de membri ai fortelor armate tuce au fost demisi si au fost introduse noi masuri cu rolul de a preveni inflitrarea sustinatorilor organizatiei clericului Fetullah Gulen in aparatul de stat, potrivit unui decret publicat duminica in Monitorul Oficial al Turciei.

Decretul prevede excluderea din fortele armate a membrilor corpului militar care constituie amenintari la adresa securitatii nationale sau sunt simpatizanti ai organizatiei teroriste Fetullah, informeaza agentia Anadolu.

Printre militarii exclusi se numara colonelul Ali Yazici, fostul consilier al lui Erdogan, locotenent-colonelul Levent Turkkan, fost consilier al Sefului Statului Major General si colonelul Tevfik Gok, care a servit ca asistent executiv al ministrului Apararii.

Anterior, autoritatile turce au demis 1.648 de militari, inclusiv 149 de generali si amirali. Totodata, au fost ...citeste mai departe despre "Erdogan continua epurarile: Demite alte sute de militari si introduce noi masuri impotriva organizatiei lui Gulen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Erdogan demiteri armata Turcia, #Erdogan lovitura stat Turcia , #Stiri International