Erdogan a dat in judecata un fost oficial de la Pentagon, pentru ca l-ar fi insultat

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 09:04
822 citiri

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a dat in judecata un fost oficial de la Pentagon, Michael Rubin, pentru insulte, relateaza Hurriyet.

Plangerea de noua pagini, depusa la Parchetul din Ankara de avocatul presedintelui, Huseyin Aydin, il acuza pe Rubin, in prezent analist la American Enterprise Institute (AEI), ca a scris pe Twitter ca Erdogan a folosit tentativa de puci "pentru a curata societatea de oponenti politici si ideologici".

"Sustinerea pentru Erdogan nu este, din niciun punct de vedere, sustinere pentru Islam si pentru demnittatea turca. Sustinerea pentru Erdogan va fi sustinere pentru coruptie si pentru prabusirea Turciei", a scris fostul oficial american pe reteaua de socializare.

Intr-un alt material, publicat pe site-ul AEI, el a scris: "Erdogan nu poate acuza pe nimeni in afara de el pentru puci", adaugand ca politica externa a presedintelui, "fara probleme cu vecinii" a provocat probleme cu "aproape toti vecinii".

"Acuzatiile ilogice ale lui Rubin si tweeturile insultatoare nu reprezina numai o reflectie a urii si furiei sale fata de presedintele Erdogan, dar si fata de Republica Turca", scrie in plangerea lui Erdogan. ...citeste mai departe despre "Erdogan a dat in judecata un fost oficial de la Pentagon, pentru ca l-ar fi insultat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Erdogan judecata fost oficial Pentagon, #Erdogan insultat fost oficial Pentagon , #Stiri International