Epidemia de Ebola: Cine iese castigat

Duminica, 10 August 2014, ora 12:15
1009 citiri
Epidemia de Ebola: Cine iese castigat

In timp ce lumea este in alerta din cauza crizei provocate de o noua epidemie de Ebola, actiunile companiei farmaceutice canadiene Tekmira au crescut vineri la Bursa din New York cu 26%, in contextul unui posibil acord cu autoritatile sanitare americane privind autorizarea unui medicament care ar putea trata boala.

Compania care a elaborat medicamentul a emis joi un comunicat in care dadea asigurari ca Agentia pentru Alimente si Medicamente (FDA) din Statele Unite ale Americii a "confirmat verbal" ca a modificat statutul medicamentului TKM-Ebola, care a fost testat pana in prezent doar pe primate, relateaza EFE.

Acest lucru "permite potentiala utilizare a TKM-Ebola la indivizi infectati cu virusul Ebola", au semnalat surse din cadrul companiei, iar investitorii, entuziasmati, au facut ca actiunile acesteia sa se aprecieze cu 26%, urcand de la 14,28 la aproape 18 dolari.

TKM-Ebola este dezvoltat pe baza unui contract de 140 de milioane de dolari cu departamentul MCS-BDTX ...citeste mai departe despre "Epidemia de Ebola: Cine iese castigat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#profit Ebola, #companie farmaceutica medicament Ebola , #Stiri International