Criza financiară lovește crunt și românii din Marea Britanie. ”Trebuie din ce în ce mai mult să tai ca să poți face față”

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 18:08
476 citiri
Criza financiară lovește crunt și românii din Marea Britanie. ”Trebuie din ce în ce mai mult să tai ca să poți face față”
Româncă din Marea Britanie FOTO / captură video Știrile Pro TV

55% dintre familiile britanicilor resimt acut scăderea veniturilor. Printre ei, afectați sunt și românii stabiliți în Marea Britanie.

Guvernul englez a anunțat un plan de austeritate fiscală în tentativa de a acoperi o gaură mare în finanţele publice şi de a restabili credibilitatea economică a ţării, scriu Știrile Pro TV.

Englezii spune că sunt foarte îngrijorați privind viitorul deoarece cumpărăturile obișnuite s-au dublat.

”Trăim chiar la limită. Cumpăram cu foarte, foarte mare precauție”, afirmă un britanic, citat de sursa amintită.

Alexandra Beqiri, o româncă care locuiește în Anglia de 8 ani și care are două mici afaceri în Londra, afirmă că criza se resimte, mai întâi, la coșul săptămânal de cumpărături. Apoi, la gaz și electricitate.

”Dacă ai casa ta, au crescut ratele foarte mult, iar acum trebuie să facem o recalculare a creditului, și va crește la 1.400, de la 880 lire, este extraordinar de mult, se adună.

Trebuie din ce în ce mai mult să tai ca să poți face față. Nu mai trimit atât de mulți bani în țară, observ că oamenii cumva tind să vorbească cu cei de acasă, să le trimită pachete, mâncare, haine, sunt mai ieftine în România decât cele de aici”, susține românca. ...citeste mai departe despre "Criza financiară lovește crunt și românii din Marea Britanie. ”Trebuie din ce în ce mai mult să tai ca să poți face față”" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#englezi, #romani, #Marea Britanie, #criza financiara, #bani , #Stiri International