Emmanuel Macron va castiga alegerile din Franta cu 61%, arata cel mai recent sondaj

Luni, 01 Mai 2017, ora 15:33
1962 citiri

Emmanuel Macron, candidatul organizatiei civice In Miscare! (social-liberala), ar urma sa castige scrutinul prezidential din Franta cu 61%, distantandu-se de Marine Le Pen, candidatul formatiunii populiste de extrema-dreapta Frontul National.

Cel mai recent sondaj de opinie difuzat luni arata ca Emmanuel Macron este creditat cu 61% din voturi (+1%) in turul doi al scrutinului prezidential, in timp ce Marine Le Pen ar obtine 39% din voturi (-1%).

Citeste toate stirile despre alegerile din Franta

Sondajul de opinie realizat de institutele OpinonWay si ORPI la comanda Les Echos si Radio Classique a fost efectuat in perioada 28-30 aprilie, pe un esantion reprezentativ de 1.517 persoane, informeaza cotidianul Le Figaro.

Joi, un sondaj realizat de Institutul Ifop-Fiducia arata ca Emmanuel Macron va obtine 60,5% din voturi, in timp ce Marine Le Pen, candidatul formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, era creditata cu 39,5%.

Vezi cum s-a desfasurat primul tur al alegerilor din Franta ...citeste mai departe despre "Emmanuel Macron va castiga alegerile din Franta cu 61%, arata cel mai recent sondaj" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri prezidentiale Franta, #Emmanuel Macron alegeri sondaj , #Stiri International