Emisarul SUA, Victoria Nuland: Am avut 24 de ore foarte importante aici, in Bucuresti

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 11:31
1242 citiri
Emisarul SUA, Victoria Nuland: Am avut 24 de ore foarte importante aici, in Bucuresti

Adjunctul Secretarului de Stat pentru Europa si Eurasia al Statelor Unite ale Americii, Victoria Nuland, va avea sambata o intrevedere cu ministrul roman de Externe Titus Corlatean, dupa care se va intalni cu reprezentanti ai societatii civile.

Asistentul secretarului american de Stat Victoria Nuland a ajuns vineri in Bucuresti si si-a inceput vizita de doua zile pe tema consolidarii statului de drept.

Prima intalnirea a avut-o vineri seara, cu presedintele Traian Basescu. Intalnirea a durat mai bine de o ora. Presa nu a avut acces la intrevedere si nici nu s-au facut declaratii la finalul acesteia.

Ziare.com transmite LIVE vizita reprezentantului administratiei SUA in Romania

Titus Corlatean: Am apreciat spiritul acestei discutii, SUA este partenerul si aliatul nostru cel mai important

Victoria Nuland: Sunt incantata ca m-am intors in Romania, chiar de ziua domnului ministru. Sunt de acord ca relatia dintre tarile noastre este una robusta.

2014 este un an foarte ...citeste mai departe despre "Emisarul SUA, Victoria Nuland: Am avut 24 de ore foarte importante aici, in Bucuresti - LIVE" pe Ziare.com

#Victoria Nuland vizita Romania, #Victoria Nuland intalnire Corlatean, #subsecretar stat SUA vizita Romania , #Stiri International