Elicopter in care se afla si ambasadorul roman in Pakistan, prabusit. MAE: Nu a fost un atac terorist

Vineri, 08 Mai 2015, ora 14:44
893 citiri
Elicopter in care se afla si ambasadorul roman in Pakistan, prabusit. MAE: Nu a fost un atac terorist
Foto: Twitter/ Mete Sohtaoglu

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe, Raluca Lunculescu, a prezentat noi informatii despre elicopterul prabusit in Pakistan, la bordul caruia se afla si ambasadorul roman.

Raluca Lunculescu a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la MAE, ca desi talibanii au transmis ca elicopterul s-ar fi prabusit in urma unui atac terorist, informatiile oficiale venite de la armata pakistaneza arata ca aparatul s-ar fi prabusit din cauza unei defectiuni tehnice.

Elicopter doborat de talibani peste o scoala: Ambasadorul Romaniei in Pakistan era la bord

"Nu exista indici care sa arate un atac terorist, ancheta continua. Armata pakistaneza a transmis ca ar fi vorba de o defectiune tehnica si a informat ca gruparile talibane nu actioneaza in acea zona", a punctat Raluca Lunculescu.

In ceea ce priveste starea ambasadorului roman, Emilian Ion, reprezentantul MAE a mentionat ca diplomatul roman "a fost ranit usor, a fost transportat la ...citeste mai departe despre "Elicopter in care se afla si ambasadorul roman in Pakistan, prabusit. MAE: Nu a fost un atac terorist" pe Ziare.com

#ambasador Pakistan elicopter , #Stiri International