Edward Snowden, refugiat in Rusia: Nu traiesc intr-o cutie. Duc o viata surprinzator de libera

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 15:37
816 citiri
Edward Snowden, refugiat in Rusia: Nu traiesc intr-o cutie. Duc o viata surprinzator de libera
Foto: Twitter/Edward Snowden

Edward Snowden, omul care a dat in vileag interceptarile ilegale facute de NSA (Agentia Nationala de Securitate), a vorbit intr-o videoconferinta despre viata sa din Rusia, tara in care a fost nevoit sa se refugieze.

Snowden, care a primit protectie din partea Kremlinului, spune ca duce o viata suprinzator de libera.

"Pot confirma ca nu traiesc intr-o cutie", a spus Snowden. "Duc o viata surprinzator de libera. Nu ma asteptam sa reusesc sa plec din Hawaii. M-am gandit ca este foarte riscant.

Am avut multe avantaje de pe urma a ceea ce am facut - am lucrat pentru CIA, pentru NSA si am predat contraspionaj. Acestea sunt lucruri care nu au fost acoperite de media", a mai spus el la videoconferinta la care au participat doar reprezentanti media si persoane din lumea filmului, care au trecut prin filtre de securitate.

Americanul a mai spus ca inca mai spera la o schimbare. "Inca nu pot veni acasa si nu stiu cand se va schimba situatia asta", a incheiat Snowden. Cu ceva vreme in ...citeste mai departe despre "Edward Snowden, refugiat in Rusia: Nu traiesc intr-o cutie. Duc o viata surprinzator de libera" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Snowden videoconferinta Rusia, #Edward Snowden viata Rusia, #Snowden film, #film biografic Snowden , #Stiri International