Echipa lui Hillary Clinton a decis sa participe la renumararea voturilor in Wisconsin, Pennsylvania si Michigan

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 22:40
901 citiri
Echipa lui Hillary Clinton a decis sa participe la renumararea voturilor in Wisconsin, Pennsylvania si Michigan
Foto: Facebook Hillary Clinton

Echipa de campanie a lui Hillary Clinton a anuntat sambata ca va lua parte la efortul de renumarare a voturilor exprimate in mai multe state si se va alatura candidatei Partidului Verzilor Jill Stein, care a adunat milioane de dolari in vederea renumararii voturilor in Wisconsin, relateaza CNN.

Insa, intr-o postare pe Medium, avocatul echipei de campanie a lui Clinton a precizat ca o ancheta a echipei democratei nu a descoperit vreo dovada a vreunui atac informatic asupra sistemelor de vot.

In cele mai detaliate declaratii de pana acum cu privire la renumararea voturilor, Elias precizeaza ca echipa lui Clinton nu va contesta rezultatele in mod direct si ca a decis sa ia parte la eforturi menite sa se "asigure ca (renumararea voturilor) este corecta pentru toate partile".

Oficiali de la Partidul Verzilor au depus vineri o cerere de renumarare a voturilor exprimate in Wisconsin, in urma raportarii unor discrepante.

Decizie neasteptata pe ultima suta de metri a alegerilor din ...citeste mai departe despre "Echipa lui Hillary Clinton a decis sa participe la renumararea voturilor in Wisconsin, Pennsylvania si Michigan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#renumarare voturi alegeri SUA Wisconsin, #rezultate alegeri SUA , #Stiri International