Ebola ajunge la New York

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 15:00
1122 citiri
Ebola ajunge la New York

La New York a fost spitalizat, joi, un doctor infectat cu Ebola. Oficialii din sanatate l-au laudat pe primul pacient cu Ebola din New York pentru ca s-a prezentat la spital la primele simptome ale bolii, iar autoritatile au linistit populatia, spunand ca nu exista riscul unei epidemii in cel mai populat oras amerian.

Primarul Bill de Blasio si guvernatorul Andrew Cuomo au cerut newyorkezilor sa nu fie alarmati de diagnosticul doctorului, chiar daca acesta a mers cu metroul si taxiul si a jucat bowling de cand s-a intors din Guineea, in urma cu o saptamana, scrie AP.

De Blasio a dat asigurari ca oficialii orasului au urmat protocoalele. "Vrem sa subliniem inca de la inceput ca newyorkezii nu au niciun motiv de alarma. Newyorkezii care nu au fost expusi nu au niciun risc", a spus de Blasio.

Pacientul cu Ebola, Craig Spencer, membru al Doctori fara Frontiere, a venit joi dimineata la spital avand febra si diaree. El este tratat intr-o zona izolata a spitalului Bellevue din ...citeste mai departe despre "Ebola ajunge la New York" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ebola bolnav New York, #Ebola epidemie pacient New York , #Stiri International