E regretabil ca Juncker nu a mentionat ca Romania nu e stat Schengen

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 09:50
868 citiri
E regretabil ca Juncker nu a mentionat ca Romania nu e stat Schengen
Foto: site oficial Andi Cristea

Criza de solidaritate se afla in interiorul Uniunii Europene, intre europeni. Acesta ar putea fi insa un bun prilej ca romanii - demonizati mereu de vestici - sa invete din aceasta lectie si sa fie toleranti cu imigrantii, este de parere presedintele Delegatiei cu Republica Moldova din Parlamentul European, Andi Cristea.

Corespondenta Ziare.com la Bruxelles, Dana Cotoara, l-a intrebat pe eurodeputatul PSD despre discursul lui Jean Claude Juncker referitor la starea UE, despre criza politica, economica si sociala din Republica Moldova, dar si despre activitatea sa in Parlamentul European.

Referitor la problema imigrantilor, europarlamentarul roman i-a reprosat sefului Comisiei Europene ca nu s-a referit nici macar o secunda la situatia Romaniei, care nu este stat membru Schengen.

In discursul despre starea UE, presedintele Comisiei, Jean Claude Juncker, a vorbit despre legalizarea migratiei, pentru ca, spunea el, Europa imbatraneste si este in declin demografic. Mai vorbea... citeste mai departe despre "E regretabil ca Juncker nu a mentionat ca Romania nu e stat Schengen - Interviu" pe Ziare.com

#Andi Cristea imigranti, #criza imigrantilor Europa Romania , #Stiri International