E oficial: Cine va deveni al doilea om din SUA daca Trump castiga alegerile

Joi, 21 Iulie 2016, ora 10:47
632 citiri
E oficial: Cine va deveni al doilea om din SUA daca Trump castiga alegerile
Foto: Facebook/ Mike Pence

Conservatorul Mike Pence, guvernator de Indiana, a acceptat oficial miercuri sa fie candidat la vicepresedintia Statelor Unite, alaturi de Donald Trump, candidatul republicanilor la presedintie.

"Ceea ce uneste depaseste cu mult ceea ce ne diferentiaza in America", a spus Pence in discursul de acceptare, la Conventia Republicanilor care se incheie joi la Cleveland, potrivit News.ro.

"Ne place Mike! Ne place Mike!", a scandat multimea.

Pence l-a laudat pe Trump, pentru ca este integru si independent si a dat asigurari ca schimbarea pe care o va aduce acesta ca presedinte al tarii va fi "uriasa".

El a spus ca americanii au de ales intre schimbarea adusa de Trump si "cineva care intruchipeaza statu quo-ul esuat de la Washington", facand referire la candidata democrata Hillary Clinton, care a detinut functia de secretar de stat intre 2009 si 2013, in mandatul lui Barack Obama.

Guvernatorul le-a cerut totodata alegatorilor sa se asigure ca Trump va fi cel care va alege ...citeste mai departe despre "E oficial: Cine va deveni al doilea om din SUA daca Trump castiga alegerile" pe Ziare.com

#Mike Pence vicepresedinte Trump , #Stiri International